Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne mięso, które rozpływa się w ustach
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336636
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422841
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2500
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336636
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422841
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2500
Składniki
1. mięso kroimy na plastry (po ok 1,5 cm), rozgniatamy lekko dłonią, podsmażamy na oleju, dodamy pokrojone czosnek, por i marchew a po chwili pieczarki, chwilę smażymy a następnie podlewamy kilkoma łyżkami gorącej wody, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami, dusimy na malutkim ogniu do miękkości i odparowania płynu, smacznego