Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne mięso, które rozpływa się w ustach
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1184
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1184
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1841
Składniki
1. mięso kroimy na plastry (po ok 1,5 cm), rozgniatamy lekko dłonią, podsmażamy na oleju, dodamy pokrojone czosnek, por i marchew a po chwili pieczarki, chwilę smażymy a następnie podlewamy kilkoma łyżkami gorącej wody, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami, dusimy na malutkim ogniu do miękkości i odparowania płynu, smacznego