Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne mięso, które rozpływa się w ustach
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15978
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8798
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 659
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8309
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15978
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8798
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 659
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8309
Składniki
1. mięso kroimy na plastry (po ok 1,5 cm), rozgniatamy lekko dłonią, podsmażamy na oleju, dodamy pokrojone czosnek, por i marchew a po chwili pieczarki, chwilę smażymy a następnie podlewamy kilkoma łyżkami gorącej wody, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami, dusimy na malutkim ogniu do miękkości i odparowania płynu, smacznego