Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne mięso, które rozpływa się w ustach
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1345
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1345
Składniki
1. mięso kroimy na plastry (po ok 1,5 cm), rozgniatamy lekko dłonią, podsmażamy na oleju, dodamy pokrojone czosnek, por i marchew a po chwili pieczarki, chwilę smażymy a następnie podlewamy kilkoma łyżkami gorącej wody, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami, dusimy na malutkim ogniu do miękkości i odparowania płynu, smacznego