Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso marynowane w jogurcie i później pieczone w tej marynacie jest pyszne, soczyste i kruche, dodałam niewiele przypraw ponieważ miałam ochotę na taki "prosty smak", ale można zmieniać przyprawy i za każdym razem otrzymamy mięso o innym smaku
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
1. polędwicę umyć, obrać z błon, 2. czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z jogurtem, dodać sól i pieprz, mięso zalać jogurtem, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso przełożyć do formy, przykryć folią, piec ok 30 min w 200 st następnie zdjąć folię i piec do zrumienienia, smacznego