Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ostatnim, świątecznym okresie spędziliśmy wiele godzin w kuchni na przygotowywaniu potraw, to jeden z uroków tego pięknego czasu, który ja osobiście uwielbiam, w pewnej chwili musimy jednak trochę odsapnąć i dlatego zrobiłam takie szybkie polędwiczki, bez nadmiaru przypraw ale naprawdę były pyszne
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52459
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52459
Składniki
1. polędwiczki pokroić ukośnie na kotlety, lekko rozgnieść dłonią, doprawić solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym, pokropić sosem sojowym, odstawić na kilka godzin, 2. rozgrzać smalec, smażyć mięso po 3 min z każdej strony, podawać z surówką i pieczywem lub ziemniakami, smacznego