Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie obiadowe, proste w wykonaniu a zarazem smaczne.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie.
5. Pieczarki kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Papryki kroimy w paseczki.
9. Dodajemy do pieczarek, 10 minut prużymy.
10. Łączymy z mięsem.
11. Następnie dodajemy ugotowaną fasolkę.
12. Ugotowany ryż.
13. Doprawiamy papryką.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.