Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie obiadowe, proste w wykonaniu a zarazem smaczne.
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 117
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 78
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 159
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 738
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 117
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 78
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 159
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 738
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie.
5. Pieczarki kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Papryki kroimy w paseczki.
9. Dodajemy do pieczarek, 10 minut prużymy.
10. Łączymy z mięsem.
11. Następnie dodajemy ugotowaną fasolkę.
12. Ugotowany ryż.
13. Doprawiamy papryką.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.