Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana dziczyzna wygląda niezwykle apetycznie, oczywiście też tak smakuje.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327957
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327957
Składniki
W każdym kawałku mięsa robimy nacięcie na wylot. Obficie nadziewamy warzywami. Oprószamy przyprawami i obtaczamy w semolinie. Podsmażamy na maśle ze wszystkich stron. Do podsmażonych polędwiczek wlewamy bulion i sos Worcestershire. Dokładamy liść laurowy, ziela angielskie oraz jałowiec. Dusimy pod przykryciem około 20-30 minut. W razie potrzeby jeśli sos wyparuje można podlać trochę wody lub bulionu. Pod koniec dodajemy musztardę. Gotowe roladki podajemy lekko polane sosem spod duszenia oraz ulubionymi dodatkami.