Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana dziczyzna wygląda niezwykle apetycznie, oczywiście też tak smakuje.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 442
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5572
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 442
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5572
Składniki
W każdym kawałku mięsa robimy nacięcie na wylot. Obficie nadziewamy warzywami. Oprószamy przyprawami i obtaczamy w semolinie. Podsmażamy na maśle ze wszystkich stron. Do podsmażonych polędwiczek wlewamy bulion i sos Worcestershire. Dokładamy liść laurowy, ziela angielskie oraz jałowiec. Dusimy pod przykryciem około 20-30 minut. W razie potrzeby jeśli sos wyparuje można podlać trochę wody lub bulionu. Pod koniec dodajemy musztardę. Gotowe roladki podajemy lekko polane sosem spod duszenia oraz ulubionymi dodatkami.