Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos wyśmienity,lekki ,pachnący i jak polski dający wiele zadowolenia w smaku:)
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 121
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 656
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 121
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 656
Składniki
Kapustę poszatkowac,zalać woda do 1/4 wyokości i gotować 15 min. Cebulkę pokrojona w kostke podsmażyc na masle,dodac pokrojoną w plasterki kiełbaskę .Marchewkę zetrzeć na grubych oczkach tarła ,dodać do kapusty. Podsmażyć wszystko. Dodać do ugotowanej kapusty. Koperek posiekac dodac do kapusty. Wszystko zagotowac ,zrobić zasmażkę z masła klarowanego i mąki razowej,wlać do kapusty i zagotować. Doprawic do smaku. Smacnego życzę!