Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos wyśmienity,lekki ,pachnący i jak polski dający wiele zadowolenia w smaku:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11927
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16337
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11927
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16337
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Składniki
Kapustę poszatkowac,zalać woda do 1/4 wyokości i gotować 15 min. Cebulkę pokrojona w kostke podsmażyc na masle,dodac pokrojoną w plasterki kiełbaskę .Marchewkę zetrzeć na grubych oczkach tarła ,dodać do kapusty. Podsmażyć wszystko. Dodać do ugotowanej kapusty. Koperek posiekac dodac do kapusty. Wszystko zagotowac ,zrobić zasmażkę z masła klarowanego i mąki razowej,wlać do kapusty i zagotować. Doprawic do smaku. Smacnego życzę!