Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Amarantus dodaje im lekko orzechowy posmak, a dodając bób uzyskujemy naprawdę ciekawy smak. Pomidory można podawać, jako samodzielną potrawę, bądź jako dodatek do dań mięsnych.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2746
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3226
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2746
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3226
Składniki
Od pomidorów odkroić "kapelusze", wydrążyć środek i oprószyć lekko curry.
Ugotować bób, brokuła i amarantus- wszystko oddzielnie.
Bób obrać ze skórek, brokuła pokroić na mniejsze kawałki i wymieszać wszystko z amarantusem.
Do farszu dodać koperek, lekko uprażone pestki dyni oraz pozostałe przyprawy.
Pomidory zapiekać około 20 minut w 180 stopniach.