Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Amarantus dodaje im lekko orzechowy posmak, a dodając bób uzyskujemy naprawdę ciekawy smak. Pomidory można podawać, jako samodzielną potrawę, bądź jako dodatek do dań mięsnych.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3878
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 214
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3878
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 214
Składniki
Od pomidorów odkroić "kapelusze", wydrążyć środek i oprószyć lekko curry.
Ugotować bób, brokuła i amarantus- wszystko oddzielnie.
Bób obrać ze skórek, brokuła pokroić na mniejsze kawałki i wymieszać wszystko z amarantusem.
Do farszu dodać koperek, lekko uprażone pestki dyni oraz pozostałe przyprawy.
Pomidory zapiekać około 20 minut w 180 stopniach.