Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób lubiących dania jednogarnkowe:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 517
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2000
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3988
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 517
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2000
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3988
Składniki
cebulkę zeszklić na oliwie i dodać mięso mielone
do garnka wsypac mieszanke chińską, pokrojony w talarki seler i startą na grubej tarce marchew i pokrojone w plastry pieczarki. Dodac odrobinę oliwy i wszystko dusić. Warzywa nie mogą być jednak za miękkie, powinny być chrupiace.
Do gotowych warzyw dodać mięsko z cebulka, przecier pomidorowy, przeciśniety przez praske czosnek i jeszcze dusić 5 minutek
Przyprawić wszystko do smaku
Można podawać z ryżem lub makaronem lub jeść bez dodatków
SMACZNEGO:)))