Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne danie na obiad.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23521
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9575
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2104
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4106
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 758
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 23521
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9575
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2104
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4106
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 758
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 376
Składniki
Wykonanie: Kapustę kiszoną opłukać i ugotować do miękkości z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować poszatkowaną słodką kapustę włożyć mięso, startą włoszczyznę z dodatkiem soli do smaku. Następnie połączyć obie kapusty. Zupę rozpuścić według opisu na opakowaniu i dodać do kapusty, przyprawić do smaku i chwilę podgotować. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.