Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne danie na obiad.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Składniki
Wykonanie: Kapustę kiszoną opłukać i ugotować do miękkości z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować poszatkowaną słodką kapustę włożyć mięso, startą włoszczyznę z dodatkiem soli do smaku. Następnie połączyć obie kapusty. Zupę rozpuścić według opisu na opakowaniu i dodać do kapusty, przyprawić do smaku i chwilę podgotować. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.