Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka z dodatkiem warzyw, gdzie króluje brukselka.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1521
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101667
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6132
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1521
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101667
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6132
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę następnie prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą oraz przyprawą. 2. Brukselkę gotujemy w osolone wodzie.
3. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną drobno cebulę. 4. Do cebuli dodajemy starte na tarce o dużych oczkach obrane ze skórki warzywa (marchew, pietruszkę).
5. Następnie pokrojoną w paseczki paprykę.
6. Kiedy warzywa są już miękkie łączymy z brukselką.
7. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu i hartując wlewamy do warzyw, chwilę gotujemy
8.Na koniec warzywa łączymy z mięsem, podajemy z ulubionym makaronem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego