Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka z dodatkiem warzyw, gdzie króluje brukselka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę następnie prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą oraz przyprawą. 2. Brukselkę gotujemy w osolone wodzie.
3. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną drobno cebulę. 4. Do cebuli dodajemy starte na tarce o dużych oczkach obrane ze skórki warzywa (marchew, pietruszkę).
5. Następnie pokrojoną w paseczki paprykę.
6. Kiedy warzywa są już miękkie łączymy z brukselką.
7. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu i hartując wlewamy do warzyw, chwilę gotujemy
8.Na koniec warzywa łączymy z mięsem, podajemy z ulubionym makaronem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego