Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne danie na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7707
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7707
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć na noc, następnie ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Warzywa opłukać, obrać, drobno posiekać i razem z pokrojoną pieczenią, ułożyć w rondlu warstwami. Podlać odrobiną wody z przyprawami i dusić powoli do miękkości warzyw. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy ( mała puszeczka), fasolkę, całość zagotować i posypać posiekaną natką pietruszki.