Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 124
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1226
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 211
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 124
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1226
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić na cienkie paseczki zrumienić na maśle z dodatkiem soli, pieprzu i papryki mielonej. Papryki oczyścić z nasion i pokroić w kostkę razem z porem i cebulą. Wsypać na patelnię, dodać odcedzony groszek, podsmażyć na maśle i zalać bulionem. Następnie wsypać ryż, ugotować do miękkości z warzywami. Przyprawić do smaku i podawać na ciepło.