Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste danie. Idealnie nadaje się do zabrania w pudełku do pracy lub na uczelnię. Możesz użyć dowolnego makaronu lub dowolną ilość warzyw według upodobania.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Cukinię obierz, wytij gniazda nasienne, cebulę i paprykę pokrój w paski. Kurczaka pokrój w kostkę, czosnek przeciśnij przez praskę.
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pierś z kurczaka, cebulę, cukinię, papryki, czosnek, podsmaż, dopraw przyprawami, wlej przecier i dodaj ugotowany makaron. Podduś około 10 minut, wierzch posyp pietruszką.