Do góry

Dania główne Przepis na:

Potrawka z gęsi

Potrawka z gęsi

Autor:

Przepisów i artykułów: 2304 Ocena: 50941

Dodano:

Odsłon: 1835

Jeśli zostanie Wam mięso gęsi z rosołu lub pieczenia, proponujemy pyszną alternatywę potrawki, którzy wszyscy dobrze znają. Robi się w oka mgnieniu, w oka mgnieniu znika z talerzy.

Składniki

  • 2 ugotowane udka gęsi
  • 250 ml rosołu drobiowego
  • 2 puszki pieczonej fasolki w pomidorach
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Potrawka z gęsi

Przygotowanie

  1. Mięso oddzielamy od kości. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem, podgrzewamy.
    Do gęsiny dodajemy fasolę wraz zalewą pomidorową, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń