Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostanie Wam mięso gęsi z rosołu lub pieczenia, proponujemy pyszną alternatywę potrawki, którzy wszyscy dobrze znają. Robi się w oka mgnieniu, w oka mgnieniu znika z talerzy.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4484
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417687
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4484
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417687
Składniki
Mięso oddzielamy od kości. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem, podgrzewamy. Do gęsiny dodajemy fasolę wraz zalewą pomidorową, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.