Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest proste w wykonaniu,smakuje wyśmienicie i jest niezastąpione na spotkanie z przyjaciółmi.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3944
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415331
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2530
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3944
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415331
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2530
Składniki
-piersi umyć i pokroić w kostkę -marchew obrać, pokroić w plastry -cukinie umyć pokroić w cienkie paseczki -kalarepę obrać umyć i pokroić w paseczki -piersi obsmażyć na oleju następnie wyciągnąć je z rondla na osobny talerz -wszystkie warzywa wrzucić na tłuszcz na którym wcześniej smażyliśmy piersi i smażyć ok 5 min -następnie wlać do warzyw bulion i czosnek przeciśnięty przez praskę i gotować pod przykryciem ok 20min pod koniec gotowania wrzucić pierś,śmietanę i razem gotować jeszcze 5 min - podawać z ryżem