Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest proste w wykonaniu,smakuje wyśmienicie i jest niezastąpione na spotkanie z przyjaciółmi.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5714
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 101
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 119
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 636
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5714
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 101
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 119
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 636
Składniki
-piersi umyć i pokroić w kostkę -marchew obrać, pokroić w plastry -cukinie umyć pokroić w cienkie paseczki -kalarepę obrać umyć i pokroić w paseczki -piersi obsmażyć na oleju następnie wyciągnąć je z rondla na osobny talerz -wszystkie warzywa wrzucić na tłuszcz na którym wcześniej smażyliśmy piersi i smażyć ok 5 min -następnie wlać do warzyw bulion i czosnek przeciśnięty przez praskę i gotować pod przykryciem ok 20min pod koniec gotowania wrzucić pierś,śmietanę i razem gotować jeszcze 5 min - podawać z ryżem