Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest proste w wykonaniu,smakuje wyśmienicie i jest niezastąpione na spotkanie z przyjaciółmi.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
-piersi umyć i pokroić w kostkę -marchew obrać, pokroić w plastry -cukinie umyć pokroić w cienkie paseczki -kalarepę obrać umyć i pokroić w paseczki -piersi obsmażyć na oleju następnie wyciągnąć je z rondla na osobny talerz -wszystkie warzywa wrzucić na tłuszcz na którym wcześniej smażyliśmy piersi i smażyć ok 5 min -następnie wlać do warzyw bulion i czosnek przeciśnięty przez praskę i gotować pod przykryciem ok 20min pod koniec gotowania wrzucić pierś,śmietanę i razem gotować jeszcze 5 min - podawać z ryżem