Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna potrawka z kurczaka podana z ryżem. Potrawkę możemy podawać również z ziemniakami lub makaronem. Polecam.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4285
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2565
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3191
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11231
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4285
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2565
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3191
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11231
Składniki
Oczyszczony z błon filet kroimy w kostkę, solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące i podsmażamy na gorącym oleju (2-3 łyżki). Podczas smażenia dodajemy bulion drobiowy oraz 2 szklanki mrożonych warzyw, dusimy 10 minut. Po 10 minutach dodajemy śmietanę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku oraz posypujemy słodką czerwoną papryką. Gotujemy do zredukowania się sosu. Sos powinien być gęstszy. Na koniec posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem, ziemniakami bądź z makaronem. Smacznego!!!