Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 31
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 112
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 93
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 254
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 31
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 112
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 93
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 254
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na oliwie, dodać pokrojone pomidory (możemy je obrać ze skórki) i dusić pod przykryciem około 10 minut. Dodać fasolę, posiekane zioła, czosnek, przyprawić do smaku i dusić ponownie przez 15 minut. W razie potrzeby możemy podlać wodą. Podawać z przygotowanym makaronem.