Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7437
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7437
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na oliwie, dodać pokrojone pomidory (możemy je obrać ze skórki) i dusić pod przykryciem około 10 minut. Dodać fasolę, posiekane zioła, czosnek, przyprawić do smaku i dusić ponownie przez 15 minut. W razie potrzeby możemy podlać wodą. Podawać z przygotowanym makaronem.