Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18957
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19533
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18957
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19533
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na oliwie, dodać pokrojone pomidory (możemy je obrać ze skórki) i dusić pod przykryciem około 10 minut. Dodać fasolę, posiekane zioła, czosnek, przyprawić do smaku i dusić ponownie przez 15 minut. W razie potrzeby możemy podlać wodą. Podawać z przygotowanym makaronem.