Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 451
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 451
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć przez noc, następnie ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na oliwie, dodać pokrojone pomidory (możemy je obrać ze skórki) i dusić pod przykryciem około 10 minut. Dodać fasolę, posiekane zioła, czosnek, przyprawić do smaku i dusić ponownie przez 15 minut. W razie potrzeby możemy podlać wodą. Podawać z przygotowanym makaronem.