Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta potrawka to bardzo smaczny sposób wykorzystania drobiowego mięsa, na którym gotowaliśmy rosół lub inną zupę. Jest szybka w wykonaniu, aromatyczna i świetnie komponuje się z kaszą lub ryżem.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Najlepiej użyć mięsa ugotowanego w rosole lub innej zupie. Ugotowane mięso oddzielić od kości i skóry. Na rozgrzanym oleju zeszklić pokrojonego pora ze szczyptą soli. Dodać pokrojone mięso, curry, sos sojowy i paprykę. Smażyć przez chwilę, a następnie wlać przecier pomidorowy i wsypać kminek. Dusić całość przez kilka minut, doprawić solą i pieprzem.