Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta potrawka to bardzo smaczny sposób wykorzystania drobiowego mięsa, na którym gotowaliśmy rosół lub inną zupę. Jest szybka w wykonaniu, aromatyczna i świetnie komponuje się z kaszą lub ryżem.
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 458
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 61
Polecam ten przepis na szynkę pieczoną zarówno na obiad podaną z sosem jak i...
Odsłon: 2082
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 458
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 61
Polecam ten przepis na szynkę pieczoną zarówno na obiad podaną z sosem jak i...
Odsłon: 2082
Składniki
Najlepiej użyć mięsa ugotowanego w rosole lub innej zupie. Ugotowane mięso oddzielić od kości i skóry. Na rozgrzanym oleju zeszklić pokrojonego pora ze szczyptą soli. Dodać pokrojone mięso, curry, sos sojowy i paprykę. Smażyć przez chwilę, a następnie wlać przecier pomidorowy i wsypać kminek. Dusić całość przez kilka minut, doprawić solą i pieprzem.