Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta potrawka to bardzo smaczny sposób wykorzystania drobiowego mięsa, na którym gotowaliśmy rosół lub inną zupę. Jest szybka w wykonaniu, aromatyczna i świetnie komponuje się z kaszą lub ryżem.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 871
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3996
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20025
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 871
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3996
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20025
Składniki
Najlepiej użyć mięsa ugotowanego w rosole lub innej zupie. Ugotowane mięso oddzielić od kości i skóry. Na rozgrzanym oleju zeszklić pokrojonego pora ze szczyptą soli. Dodać pokrojone mięso, curry, sos sojowy i paprykę. Smażyć przez chwilę, a następnie wlać przecier pomidorowy i wsypać kminek. Dusić całość przez kilka minut, doprawić solą i pieprzem.