Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z wieprzowiny, papryki i kukurydzy"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Mięso umyj, osusz, drobno pokrój. Wymieszaj po łyżeczce papryki, chili, pieprzu oraz pół łyżeczki cynamonu z oliwą. Pastą natrzyj mięso, odstaw na godzinę. Porcjami podsmaż bez tłuszczu.
Podgrzej bulion. Dodaj koncentrat, pokrojone papryki i gotuj 10 min. Włóż fasolę, kukurydzę i gotuj znów 10 min. Przypraw sos.
Włóż mięso, podgrzej danie, jeszcze raz przypraw. Podaj z kaszą przygotowaną wg przepisu na opakowaniu. Posyp posiekaną natką.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Łuczak z Gostynia Wielkopolskiego</strong>Źródło: Bella Relaks