Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja potrawki z żołądków indyczych podanych z ugotowanym z dodatkiem masła ryżem. Sos jest o konsystencji gęstej śmietany i o delikatnie kwaskowym smaku, pychotka. Polecam
garnek, nóż, łyżka, garnuszek, fyrlok,
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8893
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21816
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8893
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21816
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 489
Składniki
Żołądki po oczyszczeniu przekroić na połówki , umyć i zalać wodą , dodać obraną marchewkę , doprowadzić do zagotowania. Dodać kostki drobiowe, ziele angielskie oraz liście laurowe. Gotować do miękkości żołądków. Po ugotowaniu gdy żołądki są miękkie dodać śmietanę wymieszaną z mąką. Wlać do żołądków i na koniec dodać ocet do smaku. Podawać z ugotowanym ryżem. Smacznego.
Danie gotowe do podania.