Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja potrawki z żołądków indyczych podanych z ugotowanym z dodatkiem masła ryżem. Sos jest o konsystencji gęstej śmietany i o delikatnie kwaskowym smaku, pychotka. Polecam
garnek, nóż, łyżka, garnuszek, fyrlok,
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13481
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13481
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Żołądki po oczyszczeniu przekroić na połówki , umyć i zalać wodą , dodać obraną marchewkę , doprowadzić do zagotowania. Dodać kostki drobiowe, ziele angielskie oraz liście laurowe. Gotować do miękkości żołądków. Po ugotowaniu gdy żołądki są miękkie dodać śmietanę wymieszaną z mąką. Wlać do żołądków i na koniec dodać ocet do smaku. Podawać z ugotowanym ryżem. Smacznego.
Danie gotowe do podania.