Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja potrawki z żołądków indyczych podanych z ugotowanym z dodatkiem masła ryżem. Sos jest o konsystencji gęstej śmietany i o delikatnie kwaskowym smaku, pychotka. Polecam
garnek, nóż, łyżka, garnuszek, fyrlok,
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2567
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 130
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2567
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 130
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Żołądki po oczyszczeniu przekroić na połówki , umyć i zalać wodą , dodać obraną marchewkę , doprowadzić do zagotowania. Dodać kostki drobiowe, ziele angielskie oraz liście laurowe. Gotować do miękkości żołądków. Po ugotowaniu gdy żołądki są miękkie dodać śmietanę wymieszaną z mąką. Wlać do żołądków i na koniec dodać ocet do smaku. Podawać z ugotowanym ryżem. Smacznego.
Danie gotowe do podania.