Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycja na prawie pesto rosso. W oryginale są jeszcze orzeszki piniowe. Bez nich też było pysznie :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1074
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5625
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18074
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1074
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5625
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18074
Składniki
Do malaksera wrzuciłam 5 plastrów suszonych pomidorów, jeden ząbek czosnku, około 15 gramów parmezanu, 3 łodyżki bazylii i 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów. Zmiksowałam i wymieszałam z gorącym spaghetti. Mniam!