Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pręga wołowa, wołowina idealna jako główne danie, duszona z cebulą, czosnkiem, świeżym tymiankiem, zielonym pieprzem i czerwonym winem. Mięso które rozpływa się w ustach, polecam serdecznie mój przepis.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy, oprószamy solą i pieprzem z obu stron, następnie rozgrzewamy patelnię z oliwą i podsmażamy płaty z obu stron. Cebulę kroimy w piórka, czosnek w plasterki i dorzucamy do mięsa, podsmażamy razem przez kilka chwil i dorzucamy tymianek, pieprz zielony i wlewamy wino. Całość przykrywamy i dusimy przez ok 2,5 godziny, na koniec wrzucamy masło które zagęści sos jeszcze odrobina soli do smaku i pyszna wołowina gotowa !!! Smacznego !!!