Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można połączyć pstrąga z mięsem, Zapewniam sprawdza się.
Na plastrach szynki rozłożyłem po kilka kawałków zimnego masła, po dwa listki szałwii i delikatnie posolony filet pstrąga. Zwinąłem w roladkę, spiąłem wykałaczką.
Na patelni rozgrzałem oliwę, obsmażyłem krótko roladki. W naczyniu żaroodpornym ułożyłem je tak, aby się nie stykały. Zapiekałem 20 minut, w piekarniku rozgrzanym wcześniej do 180 stopni C. W międzyczasie ponownie rozgrzałem patelnię, wlałem sos, który powstał z pieczenia pstrąga, dodałem wino, wymieszałem, zredukowałem chwilę. Dodałem sok z cytryny i kawałek zimnego masła. Doprawiłem solą, podgrzałem w sosie chwilę roladki. Podałem z bagietką.
Delikatny smak pstrąga w galarecie. Uwielbiam go.
Odsłon: 8337
Dzisiejsza wariacja na temat pstrąga łososiowego zakończyła się smakowitym fi...
Odsłon: 10565
Proponuję dziś przepis na pyszny i prosty obiad wegetariański, makaron z piec...
Odsłon: 3085
Domowa zupa warzywna z pomidorami zapraszam jak robię
Odsłon: 41
Domowy chlebek który zawsze wychodzi zapraszam jak robię
Odsłon: 103
Pyszne, wyraziste i aromatyczne, a do tego proste i szybkie w przygotowaniu d...
Odsłon: 101
Racuchy drożdżowe z jabłkami, to smak dzieciństwa. Puszyste, delikatnie słodk...
Odsłon: 139
Wykorzystując sezon na cukinie postanowiłem coś zrobić z tego wdzięcznego war...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis na pyszny i prosty obiad wegetariański, makaron z piec...
Odsłon: 3085
Domowa zupa warzywna z pomidorami zapraszam jak robię
Odsłon: 41
Domowy chlebek który zawsze wychodzi zapraszam jak robię
Odsłon: 103
Pyszne, wyraziste i aromatyczne, a do tego proste i szybkie w przygotowaniu d...
Odsłon: 101
Racuchy drożdżowe z jabłkami, to smak dzieciństwa. Puszyste, delikatnie słodk...
Odsłon: 139
Wykorzystując sezon na cukinie postanowiłem coś zrobić z tego wdzięcznego war...
Odsłon: 815
Składniki
Na plastrach szynki rozłożyłem po kilka kawałków zimnego masła, po dwa listki szałwii i delikatnie posolony filet pstrąga. Zwinąłem w roladkę, spiąłem wykałaczką.
Na patelni rozgrzałem oliwę, obsmażyłem krótko roladki. W naczyniu żaroodpornym ułożyłem je tak, aby się nie stykały. Zapiekałem 20 minut, w piekarniku rozgrzanym wcześniej do 180 stopni C. W międzyczasie ponownie rozgrzałem patelnię, wlałem sos, który powstał z pieczenia pstrąga, dodałem wino, wymieszałem, zredukowałem chwilę. Dodałem sok z cytryny i kawałek zimnego masła. Doprawiłem solą, podgrzałem w sosie chwilę roladki. Podałem z bagietką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Risotto z brokułem i mascarpone
Dania główne
Makaron z boczkiem i szpinakiem
Dania główne
Fajitas z kurczakiem
Dania główne
Zupa koperkowa z jajkiem i grzybami
Risotto z brokułem i mascarpone
Wyjątkowo pyszne risotto z brokułem, jarmużem i serkiem mascarpone. Pyszne, d...
Odsłon: 3
Makaron z boczkiem i szpinakiem
Makaron z boczkiem i szpinakiem to szybka i aromatyczna kolacja lub lunch, kt...
Odsłon: 12