Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona rozpłatana ryba natarta przyprawami
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2182
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 394
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 808
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17301
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2182
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 394
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 808
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17301
Składniki
Rozpłatane pstrągi bardzo szybko się piecze i są przepyszne. Nacięłam ryby od strony brzucha, dociskając palcami kręgosłup wyjęłam go stopniowo. W rybach hodowlanych mięso jest mniej zwarte i z łatwością można to zrobić. Papier do pieczenia lekko skropiłam oliwą. Rozpłataną rybę skropiłam oliwą i sokiem z cytryny, wtarłam wyciśnięty czosnek,chili i posiekany lubczyk. N a rybie i obok położyłam piórka cebuli, krążki porów i przekrojona cykorie posypaną solą
Blachę z rybą na papierze wstawiłam do nagrzanego piekarnika na 20 minut w 180 stopniach. Smacznego :)