Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona rozpłatana ryba natarta przyprawami
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10247
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2885
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1992
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 757
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10247
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2885
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1992
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 757
Składniki
Rozpłatane pstrągi bardzo szybko się piecze i są przepyszne. Nacięłam ryby od strony brzucha, dociskając palcami kręgosłup wyjęłam go stopniowo. W rybach hodowlanych mięso jest mniej zwarte i z łatwością można to zrobić. Papier do pieczenia lekko skropiłam oliwą. Rozpłataną rybę skropiłam oliwą i sokiem z cytryny, wtarłam wyciśnięty czosnek,chili i posiekany lubczyk. N a rybie i obok położyłam piórka cebuli, krążki porów i przekrojona cykorie posypaną solą
Blachę z rybą na papierze wstawiłam do nagrzanego piekarnika na 20 minut w 180 stopniach. Smacznego :)