Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś jadłam podobną wersje ale z karpiem,jednak u mnie w domu wola pstraga.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117664
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8187
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1874
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1430
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117664
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8187
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1874
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1430
Składniki
Wyczyszczone pstrągi filetuję, skrapiam sokiem z 1 cytryny,przyprawiam,smażę na gorącym oleju z obu stron.Usmażone wkładam do naczynia do zapiekania.
Obie smietany mieszam ze sobą,dodaję przyprawę typu wegeta,pieprz i sok z cytryny.Wszystko razem mieszam i zalewam tym ryby.
Piekę w piekarniku ok.30 min. w 200 stopniach.Bardzo fajne na obiad do ziemniaków,ale i na kolację do bułeczek.