Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś jadłam podobną wersje ale z karpiem,jednak u mnie w domu wola pstraga.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3961
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3877
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3961
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3877
Składniki
Wyczyszczone pstrągi filetuję, skrapiam sokiem z 1 cytryny,przyprawiam,smażę na gorącym oleju z obu stron.Usmażone wkładam do naczynia do zapiekania.
Obie smietany mieszam ze sobą,dodaję przyprawę typu wegeta,pieprz i sok z cytryny.Wszystko razem mieszam i zalewam tym ryby.
Piekę w piekarniku ok.30 min. w 200 stopniach.Bardzo fajne na obiad do ziemniaków,ale i na kolację do bułeczek.