Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest kruchy i pachnący pietruszką. Wspaniała ryba do obiadu. Polecam.
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 109
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 142
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 109
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 142
Składniki
Rybę umyć i ułożyć na dość dużym kawałku folii. Folia musi być dość duża, aby w nią pstrąga zwinąć. Rybę posolić i popieprzyć, a także skropić sokiem z cytryny. Posmarować masłem utartym z posiekaną pietruszką i czosnkiem. Zawinąć folię w paczuszkę. Musi to być zrobione dość szczelnie, aby masło nie wypłynęło w czasie pieczenia. Piec około 40 minut w 180 st. C.