Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest kruchy i pachnący pietruszką. Wspaniała ryba do obiadu. Polecam.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10303
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2932
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2023
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 775
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10303
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2932
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2023
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 775
Składniki
Rybę umyć i ułożyć na dość dużym kawałku folii. Folia musi być dość duża, aby w nią pstrąga zwinąć. Rybę posolić i popieprzyć, a także skropić sokiem z cytryny. Posmarować masłem utartym z posiekaną pietruszką i czosnkiem. Zawinąć folię w paczuszkę. Musi to być zrobione dość szczelnie, aby masło nie wypłynęło w czasie pieczenia. Piec około 40 minut w 180 st. C.