Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest kruchy i pachnący pietruszką. Wspaniała ryba do obiadu. Polecam.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 629
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1316
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458126
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1575
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2338
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 629
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1316
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458126
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1575
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2338
Składniki
Rybę umyć i ułożyć na dość dużym kawałku folii. Folia musi być dość duża, aby w nią pstrąga zwinąć. Rybę posolić i popieprzyć, a także skropić sokiem z cytryny. Posmarować masłem utartym z posiekaną pietruszką i czosnkiem. Zawinąć folię w paczuszkę. Musi to być zrobione dość szczelnie, aby masło nie wypłynęło w czasie pieczenia. Piec około 40 minut w 180 st. C.