Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4228
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7229
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85438
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4228
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7229
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85438
Składniki
Pstrągi oprawiłam i nacięłam w poprzek. natarłam je przyprawami i rozgniecionym czosnkiem, tak aby przyprawy weszły w nacięcia. Usmażyłam je na rumiano na patelni i pod sam koniec dodałam śliwowicę, która przy dużym ogniu zaraz wyparuje, ale nada subtelny smak rybie. Smacznego :)