Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków mintaja i makreli sprawdziło się rewelacyjnie!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1777
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1777
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1875
Składniki
Zmieliłam 2 płaty mintaja, pół wędzonej makreli i 1 dużą cebulę. Do tego dodałam 3 łyżki otrąb owsianych, jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kuleczki i gotowałam na parze ok 8 minut. Wyszło 8 pysznych pulpecików.
Podałam z surówką z kwaszonej kapusty, marchewki i cebuli. Zgodne z dietą Dukana