Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków mintaja i makreli sprawdziło się rewelacyjnie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9913
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4543
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 566
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9913
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4543
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 566
Składniki
Zmieliłam 2 płaty mintaja, pół wędzonej makreli i 1 dużą cebulę. Do tego dodałam 3 łyżki otrąb owsianych, jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kuleczki i gotowałam na parze ok 8 minut. Wyszło 8 pysznych pulpecików.
Podałam z surówką z kwaszonej kapusty, marchewki i cebuli. Zgodne z dietą Dukana