Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków mintaja i makreli sprawdziło się rewelacyjnie!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Zmieliłam 2 płaty mintaja, pół wędzonej makreli i 1 dużą cebulę. Do tego dodałam 3 łyżki otrąb owsianych, jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kuleczki i gotowałam na parze ok 8 minut. Wyszło 8 pysznych pulpecików.
Podałam z surówką z kwaszonej kapusty, marchewki i cebuli. Zgodne z dietą Dukana