Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7985
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7985
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
Składniki
Bułkę namoczyc w mleku. Dodac do mięsa i wyrobic razem, na gładką masę, z przyprawami, jajem.
Ugotowac wywar warzywny. Z mięsa formowac małe kulki i wrzucac na gotujący się wywar. Gotowac ok. 15 minut. Podawac z ziemniaczkami i surówką smacznego.