Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu danie na obiad.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 190
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 194
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 126
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 190
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 194
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 126
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w wodzie lub mleku i dobrze odcisnąć. Mięso przyprawić, dodać odciśniętą bułkę i formować pulpety. Następnie włożyć do rondelka, zalać gotowaną wodą(tyle aby przykryła pulpety), dodać starte kalarepki. Gotować do miękkości, doprawić do smaku ,posypać posiekanym koperkiem. Z mąki i tłuszczu zrobić zasmażkę, zaciągnąć potrawę i podawać na obiadu.