Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu danie na obiad.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1639
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1639
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w wodzie lub mleku i dobrze odcisnąć. Mięso przyprawić, dodać odciśniętą bułkę i formować pulpety. Następnie włożyć do rondelka, zalać gotowaną wodą(tyle aby przykryła pulpety), dodać starte kalarepki. Gotować do miękkości, doprawić do smaku ,posypać posiekanym koperkiem. Z mąki i tłuszczu zrobić zasmażkę, zaciągnąć potrawę i podawać na obiadu.