Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dań mięsnych.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36337
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1147
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8470
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36337
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1147
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8470
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku. Tłuczemy, dodajemy masło, przykrywamy i chwilę czekamy aż się rozpuści. W tym czasie siekamy szczypior, który dodajemy razem ze śmietaną do ziemniaków. Dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu.