Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dań mięsnych.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 844
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 844
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku. Tłuczemy, dodajemy masło, przykrywamy i chwilę czekamy aż się rozpuści. W tym czasie siekamy szczypior, który dodajemy razem ze śmietaną do ziemniaków. Dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu.