Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne mielone w odświeżonej wersji
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3928
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415214
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2503
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3928
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415214
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2503
Składniki
Bułkę namaczamy w mleku. Mozzarellę kroimy w drobną kostkę. Mięso doprawiamy solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego.
Do mięsa dodajemy namoczoną bułkę, mozzarellę, jajko. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy, aż do uzyskania jednolitej masy.
Z mięsa formujemy małe kotleciki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotleciki przez około 10-15 minut.