Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne mielone w odświeżonej wersji
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9562
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9562
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Składniki
Bułkę namaczamy w mleku. Mozzarellę kroimy w drobną kostkę. Mięso doprawiamy solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego.
Do mięsa dodajemy namoczoną bułkę, mozzarellę, jajko. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy, aż do uzyskania jednolitej masy.
Z mięsa formujemy małe kotleciki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotleciki przez około 10-15 minut.