Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie z kaszy jaglanej z dodatkiem czosnku, cebuli, słonecznika i jajek, a do tego świeże warzywa. Idealne danie dla studenta.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3749
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3749
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Składniki
Kaszę należy ugotować, następnie rozgrzewamy patelnię i wlewamy oliwę, dorzucamy cebulę i czosnek, całość przez chwilę podsmażamy, dorzucamy słonecznik i kaszę. Całość mieszamy i rozgarniamy tak aby środek patelni był wolny tam dorzucimy masło i wlejemy jajka. Solimy i pieprzymy a następnie przykrywamy do czasu jak białko się zetnie, żółtko najlepiej jak by było jeszcze surowe. Na wierzchu układamy rukolę i ćwiartki pomidora. Gotowe !!! Smacznego !!!