Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie z kaszy jaglanej z dodatkiem czosnku, cebuli, słonecznika i jajek, a do tego świeże warzywa. Idealne danie dla studenta.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Kaszę należy ugotować, następnie rozgrzewamy patelnię i wlewamy oliwę, dorzucamy cebulę i czosnek, całość przez chwilę podsmażamy, dorzucamy słonecznik i kaszę. Całość mieszamy i rozgarniamy tak aby środek patelni był wolny tam dorzucimy masło i wlejemy jajka. Solimy i pieprzymy a następnie przykrywamy do czasu jak białko się zetnie, żółtko najlepiej jak by było jeszcze surowe. Na wierzchu układamy rukolę i ćwiartki pomidora. Gotowe !!! Smacznego !!!