Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO SZYBKO SIĘ PRZYRZĄDZA I NAPEWNO WSZYSTKIM SMAKUJE
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 594
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3707
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 451
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 594
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3707
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 451
Składniki
RYBĘ UMYĆ ,DOKLADNIE OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM ,POSOLIĆ .ZROBIĆ MARYNATĘ ,OLIWA ,SOK Z CYTRYNY ,ROZMARYN ,CZOSNEK .DOKŁADNIE RYBĘ NATRZEĆ Z OBYDWU STRON ,ZOSTAWIĆ W LODÓWCE ,NA OKOŁO 2 GODZINY .NASTĘPNIE WYŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO .W MIĘDZYCZASIE FRYTKI WYMIESZAĆ Z SOLĄ ,OREGANO I PAPRYKĄ CZERWONĄ I DODAĆ DO RYBY .WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NA TERMOOBIEG .TEMPERATURA OKOŁO 200 STOPNI ,A POTEM PRZEŁĄCZYĆ NA GRILLA .