Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO SZYBKO SIĘ PRZYRZĄDZA I NAPEWNO WSZYSTKIM SMAKUJE
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 826
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 826
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Składniki
RYBĘ UMYĆ ,DOKLADNIE OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM ,POSOLIĆ .ZROBIĆ MARYNATĘ ,OLIWA ,SOK Z CYTRYNY ,ROZMARYN ,CZOSNEK .DOKŁADNIE RYBĘ NATRZEĆ Z OBYDWU STRON ,ZOSTAWIĆ W LODÓWCE ,NA OKOŁO 2 GODZINY .NASTĘPNIE WYŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO .W MIĘDZYCZASIE FRYTKI WYMIESZAĆ Z SOLĄ ,OREGANO I PAPRYKĄ CZERWONĄ I DODAĆ DO RYBY .WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NA TERMOOBIEG .TEMPERATURA OKOŁO 200 STOPNI ,A POTEM PRZEŁĄCZYĆ NA GRILLA .