Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 1118
Dodano: 28.11.2010
Odsłon: 6655
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
RYBĘ UMYĆ ,DOKLADNIE OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM ,POSOLIĆ .ZROBIĆ MARYNATĘ ,OLIWA ,SOK Z CYTRYNY ,ROZMARYN ,CZOSNEK .DOKŁADNIE RYBĘ NATRZEĆ Z OBYDWU STRON ,ZOSTAWIĆ W LODÓWCE ,NA OKOŁO 2 GODZINY .NASTĘPNIE WYŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO .W MIĘDZYCZASIE FRYTKI WYMIESZAĆ Z SOLĄ ,OREGANO I PAPRYKĄ CZERWONĄ I DODAĆ DO RYBY .WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NA TERMOOBIEG .TEMPERATURA OKOŁO 200 STOPNI ,A POTEM PRZEŁĄCZYĆ NA GRILLA .
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

konia 06 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Jak dla mnie za duzo przypraw do tej ryby ona sama w sobie jest pyszna wystraczy sol i pieprz , przez taka ilosc przypraw nie bedzie czuc juz smaku ryby no i te frytki do lososia?? profanacje wedlog mnie, ale to tylko moje skromne zdanie.0 Kto głosował? | Odpowiedz

benia11 14 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Smaczna rybka-:)7 Kto głosował? | Odpowiedz

werkaaa16 29 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
a jak dużo tych frytek w jednej paczce0 Kto głosował? | Odpowiedz