Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO SZYBKO SIĘ PRZYRZĄDZA I NAPEWNO WSZYSTKIM SMAKUJE
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3866
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3866
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Składniki
RYBĘ UMYĆ ,DOKLADNIE OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM ,POSOLIĆ .ZROBIĆ MARYNATĘ ,OLIWA ,SOK Z CYTRYNY ,ROZMARYN ,CZOSNEK .DOKŁADNIE RYBĘ NATRZEĆ Z OBYDWU STRON ,ZOSTAWIĆ W LODÓWCE ,NA OKOŁO 2 GODZINY .NASTĘPNIE WYŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO .W MIĘDZYCZASIE FRYTKI WYMIESZAĆ Z SOLĄ ,OREGANO I PAPRYKĄ CZERWONĄ I DODAĆ DO RYBY .WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NA TERMOOBIEG .TEMPERATURA OKOŁO 200 STOPNI ,A POTEM PRZEŁĄCZYĆ NA GRILLA .