Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3396
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 602
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3741
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 300
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 533
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3396
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 602
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3741
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 300
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 533
Składniki
Margarynę posiekać nożem i wymieszać z mąką, zagnieść ciasto i na godzinę do lodówki potem rozwałkować i wykleić tortownice. Podpiec w piekarniku 200 st C jakieś 10 min do zrumienienia się ciasta.
boczek podsmażyć na patelni z cebulką i papryką przełożyć na podpieczone ciasto, jajka ubić ze śmietaną, dosmaczyć. Wylać na farsz, na wierzch dorzucić zielony ser pocięty w kawałki. Piec w piekarniku 200 st C 30-40 min.