Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 736
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 736
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Składniki
Margarynę posiekać nożem i wymieszać z mąką, zagnieść ciasto i na godzinę do lodówki potem rozwałkować i wykleić tortownice. Podpiec w piekarniku 200 st C jakieś 10 min do zrumienienia się ciasta.
boczek podsmażyć na patelni z cebulką i papryką przełożyć na podpieczone ciasto, jajka ubić ze śmietaną, dosmaczyć. Wylać na farsz, na wierzch dorzucić zielony ser pocięty w kawałki. Piec w piekarniku 200 st C 30-40 min.