Dania główne Przepis na:
Autor: mari
Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 2205
Dodano: 19.11.2010
Odsłon: 34846
Dynię zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac pozostałe składniki. Wymieszac. Ciasto smażyc na rumiano. Można podawac z bitą śmietaną, dżemem lub cukrem pudrem.
Zgłoś do usunięcia
0 Kto głosował? | Odpowiedz
mari 33
mari 26
mari 138
Pistacja 24
MonCheri 15
suri 27
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

sereberko80 02 października 2011Zgłoś do usunięcia
przyłączam się do zachwytów :-) smakują tak samo pysznie na ciepło, jak na zimno. równiez dodałam trochę więcej cukru. polecam :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz

baskabb 20 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
pycha:) dodalam tylko troche wiecej cukru, ale to kwestia upodobania:) polecam0 Kto głosował? | Odpowiedz