Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad lub kolację,aromatyczne i pyszne:)
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 63
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 235
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 218
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 65
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 144
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 63
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 235
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 218
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 65
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 144
Składniki
Maślankę roztrzepać z mąką,jajkami ,cukrem waniliowym. Dodać wydrylowane śliwki. Tłuszcz rozgrzać ,kłaśc łyżką placuszki i smażyć na złoty kolor. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Posypać cukrem pudrem . Smacznego życzę!