Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serdecznie polecam,na pewno posmakują i dzieciom i dorosłym:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Składniki
Z podanych składników zrobić ciasto ,ma być gęste. Jabłka i gruszki obrać,pokroić w kostkę wymieszać z ciastem. Łyżką nakładać placuszki na rozgrzany tłuszcz ,smażyć z dwóch stron. Gotowe posypać cukrem pudrem. Smaczneg życzę!