Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najbardziej włoski z włoskich sosów ;-) zmodyfikowałam czas gotowania z 4,5 godz do 2 i zamiast śmietanki dodałam zieloną pietruszkę i całe danie w towarzystwie mozzarelli a nie parmezanu
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1307
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 243
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1307
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 243
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Składniki
wszystkie warzywa łącznie z czosnkiem kroimy na małe kawałeczki,podsmażamy na patelni na miksie olej -oliwa aż zmiękną w miseczce mieszamy 3 rodzaje mięsa mielonego i rozdrabniamy dorzucamy do warzyw zmieszane mięsko z warzywami przesmażamy następnie dodajemy czerwone wino i smażymy aż odparuje potem dodajemy passatę,mieszamy i dusimy na wolnym ogniu ok.2 godzin,doprawiamy solą i pieprzem w czasie gotowania pod przykryciem oczywiście dodajemy wody w razie potrzeby w czasie gotowania i pietruszkę bardzo drobno posiekaną sos osiąga swoją konsystencję jak jest gęsty i błyszczący podajemy z tagliatelle ugotowanym al dente,poszarpaną mozzarellą i zieloną pietruszką oraz łyżką oliwy z oliwek zdjęcie wykonane przed zmieszaniem ;-))) Smacznego ;-)