Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najbardziej włoski z włoskich sosów ;-) zmodyfikowałam czas gotowania z 4,5 godz do 2 i zamiast śmietanki dodałam zieloną pietruszkę i całe danie w towarzystwie mozzarelli a nie parmezanu
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 293
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3626
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1232
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 293
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3626
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1232
Składniki
wszystkie warzywa łącznie z czosnkiem kroimy na małe kawałeczki,podsmażamy na patelni na miksie olej -oliwa aż zmiękną w miseczce mieszamy 3 rodzaje mięsa mielonego i rozdrabniamy dorzucamy do warzyw zmieszane mięsko z warzywami przesmażamy następnie dodajemy czerwone wino i smażymy aż odparuje potem dodajemy passatę,mieszamy i dusimy na wolnym ogniu ok.2 godzin,doprawiamy solą i pieprzem w czasie gotowania pod przykryciem oczywiście dodajemy wody w razie potrzeby w czasie gotowania i pietruszkę bardzo drobno posiekaną sos osiąga swoją konsystencję jak jest gęsty i błyszczący podajemy z tagliatelle ugotowanym al dente,poszarpaną mozzarellą i zieloną pietruszką oraz łyżką oliwy z oliwek zdjęcie wykonane przed zmieszaniem ;-))) Smacznego ;-)