Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i lekkie danie. Bardziej syte, z dodatkiem żółtego sera, lub fit - bez niego :-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Paprykę kroimy w paski, cukinię w plasterki - ćwiartki. W tym czasie na oleju smażymy mięso mielone z pokrojoną w drobną kostkę cebulą, dodatkiem soli, pieprzu i słodkiej papryki. Do naczynia żaroodpornego wrzucamy pokrojone warzywa, a następnie mielone. Całość zalewamy sosem (pomidory z puszki doprawiamy solą, pieprzem i łyżeczką cukru). Całość posypujemy startym, żółtym serem. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 20 minut. Po wyjęciu posypujemy suszonym oregano. Smacznego!