Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
risotto z suszonych grzybów
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19195
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19195
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Składniki
poszatkowaną cebulę podsmażamy, dodajemy odsączone z wody grzyby, sól, pieprz. po około 15 minutach wsypujemy suchy -nie ugotowany ryż, mieszamy i smażymy przez około 2 minuty. następnie wlewamy wino i wodę która pozostała po namoczonych grzybach. gotujemy aż do miekkości ryżu. przed podaniem posypać natką pietruszki.