Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
risotto z suszonych grzybów
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1017
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 378
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1017
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 378
Składniki
poszatkowaną cebulę podsmażamy, dodajemy odsączone z wody grzyby, sól, pieprz. po około 15 minutach wsypujemy suchy -nie ugotowany ryż, mieszamy i smażymy przez około 2 minuty. następnie wlewamy wino i wodę która pozostała po namoczonych grzybach. gotujemy aż do miekkości ryżu. przed podaniem posypać natką pietruszki.