Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne danie na obiad.
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 84
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 52
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 33
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 135
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 312
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 84
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 52
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 33
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 135
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 312
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, marchew, pora i pieczarki obrać i pokroić w kostkę razem z kiełbasą. W rondlu rozgrzać olej, wsypać pokrojone składniki i smażyć przez 5 minut. Następnie wsypać ryż i smażyć kolejne 5 minut. Całość zalać 4 szklankami gorącej wody, przyprawić do smaku i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut do miękkości ryżu. Pod koniec gotowania dodać posiekane świeże zioła i dusić do odparowania wody. Przełożyć do żaroodpornego naczynia i pod przykryciem zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 10 minut aby risotto nabrało aromatu.