Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada ze skrzydełkami z farszem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13986
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15785
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6399
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13986
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15785
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6399
Składniki
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zwiastowych
Karczek rozbij, przypraw, posmaruj musztardą. Ze skrzydełek usuń kości, przypraw.
Pieczarki i cebulę pokrój, podsmaż na oleju. Wymieszaj z pokrojoną papryką i zieleniną, jajkiem i bułką tartą, przypraw. Napełnij skrzydełka. Ułóż na lekko zachodzących na siebie plastrach mięsa. Zwiń, posmaruj musztardą. Podlej wodą, dodaj przyprawy. Piecz godz. w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie