Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta roladka z pieczarkami w sam raz na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5322
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12884
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5322
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12884
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4626
Składniki
Pieczarki kroję w paski i smażę,doprawiam.Pierś z kurczaka kroję i rozbijam jak na kotlety.Koperek siekam.Kotlety rozkładam,doprawiam.Na każdy układam koperek,pieczarki,masło i ser.
Zwijam ,moczę w roztrzepanym jajku i obtaczem w bułce tartej.Smażę na rozgrzanym oleju powoli,aby mięso się przesmażyło.