Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta roladka z pieczarkami w sam raz na obiad.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6396
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1999
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6396
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1999
 
         
         
                Składniki
Pieczarki kroję w paski i smażę,doprawiam.Pierś z kurczaka kroję i rozbijam jak na kotlety.Koperek siekam.Kotlety rozkładam,doprawiam.Na każdy układam koperek,pieczarki,masło i ser.
Zwijam ,moczę w roztrzepanym jajku i obtaczem w bułce tartej.Smażę na rozgrzanym oleju powoli,aby mięso się przesmażyło.