Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2331
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1390
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 358
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2331
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1390
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 358
Składniki
Szpinak usmażyć albo zrobić na parze z przyprawami.
Do szklanki nalać olej dodać rozkruszoną kostkę rosołową rozmieszać wetrzeć w lekko roztrzaskaną pierś z kurczaka potrzymać 30 minut położyć na to 2 plasterki sera żółtego, 4 łyżeczki szpinaku rozsmarować zawinąć spiąć wykałaczkami albo związać nitką białą. Oprószyć papryką słodką
Włożyć do naczynia żaroodpornego i piec 35 minut w 170 stopniach w termoobiegu