Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z aromatycznymi pieczarkami i cebulką.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8649
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7235
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4943
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327882
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8649
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7235
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4943
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327882
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami 5. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia 6. Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa
7. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej 8. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
9. Roladki gotowe 10. Smacznego