Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 948 Ocena: 11437
Dodano: 22.06.2020
Odsłon: 2827
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą
4. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami
5. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia
6. Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa
7. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej
8. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
9. Roladki gotowe
10. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Docherro 22 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
Pychotki:)0 Kto głosował? | Odpowiedz