Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z aromatycznymi pieczarkami i cebulką.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17645
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5209
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9024
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17645
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5209
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9024
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami 5. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia 6. Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa
7. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej 8. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
9. Roladki gotowe 10. Smacznego