Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab, a w nim wszystko to co lubimy, jajeczko, papryczka, ogórek. Zróbcie i przekonajcie się że warto.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 1018
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 1018
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Robimy farsz, ser ścieramy na tarce o dużych oczach. 3. Do sera dodajemy posiekane jajka. 4. Następnie drobno pokrojoną paprykę oraz posiekany szczypiorek.
5. Na koniec dodajemy pokrojone ogórki, łączymy z majonezem i doprawiamy solą, czosnkiem oraz pieprzem.
6. Farsz rozkładamy na każdym kawałku mięsa i zawijamy roladki.
7.Panierujemy w mące, zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku na koniec panierujemy w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.