Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z aromatycznym grzybami oraz serem mozzarellą.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 39
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 64
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5087
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 39
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 64
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5087
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy oczyszczone, umyte i pokrojone w paski boczniaki, doprawiamy solą oraz pieprzem
4. Na każdy kawałek mięsa układamy po paseczku mozzarelli i po łyżce farszu z grzybów
5. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej 6. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
7. Roladki gotowe 8. Smacznego