Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z aromatycznym grzybami oraz serem mozzarellą.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12305
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7442
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12305
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7442
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy oczyszczone, umyte i pokrojone w paski boczniaki, doprawiamy solą oraz pieprzem
4. Na każdy kawałek mięsa układamy po paseczku mozzarelli i po łyżce farszu z grzybów
5. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej 6. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
7. Roladki gotowe 8. Smacznego