Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które każdemu zasmakują, idealne na obiad jak również różne uroczystości.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11042
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13302
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11042
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13302
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem i solą.
3. Robimy farsz: Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy, przekładamy do miseczki. 4. Paprykę drobno kroimy. 5. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i dodajemy do jajek. 6. Wszystkie składniki mieszając łączymy z serem.
7. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
8. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.