Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które każdemu zasmakują, idealne na obiad jak również różne uroczystości.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4706
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10588
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3109
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 786
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4706
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10588
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3109
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 786
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem i solą.
3. Robimy farsz: Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy, przekładamy do miseczki. 4. Paprykę drobno kroimy. 5. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i dodajemy do jajek. 6. Wszystkie składniki mieszając łączymy z serem.
7. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
8. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.