Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które każdemu zasmakują, idealne na obiad jak również różne uroczystości.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem i solą.
3. Robimy farsz: Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy, przekładamy do miseczki. 4. Paprykę drobno kroimy. 5. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i dodajemy do jajek. 6. Wszystkie składniki mieszając łączymy z serem.
7. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
8. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.