Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które każdemu zasmakują, idealne na obiad jak również różne uroczystości.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 61
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2516
Polecam.
Odsłon: 461
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 680
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2003
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 61
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2516
Polecam.
Odsłon: 461
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 680
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2003
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem i solą.
3. Robimy farsz: Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy, przekładamy do miseczki. 4. Paprykę drobno kroimy. 5. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i dodajemy do jajek. 6. Wszystkie składniki mieszając łączymy z serem.
7. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
8. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.