Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na niedzielny obiad, roladki ze schabu z pysznym farszem.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4706
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10596
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3109
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 786
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4706
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10596
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3109
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 786
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Berlinkę kroimy drobno, przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz posiekane jajko.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy po plasterku sera.
5. Następnie po łyżce farszu.
6. Zwijamy w roladki
7. Mąkę wsypujemy do naczynia, bułkę tartą do osobnego naczynia i do trzeciego naczynia wbijamy jajka roztrzepane widelcem.
8. Roladki panierujemy najpierw w mące, następnie w jajku i na koniec w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.