Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na niedzielny obiad, roladki ze schabu z pysznym farszem.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 518
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 85
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2714
Polecam.
Odsłon: 486
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 724
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 518
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 85
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2714
Polecam.
Odsłon: 486
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 724
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Berlinkę kroimy drobno, przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz posiekane jajko.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy po plasterku sera.
5. Następnie po łyżce farszu.
6. Zwijamy w roladki
7. Mąkę wsypujemy do naczynia, bułkę tartą do osobnego naczynia i do trzeciego naczynia wbijamy jajka roztrzepane widelcem.
8. Roladki panierujemy najpierw w mące, następnie w jajku i na koniec w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.